Τουρκία: Εμείς είμαστε το τελευταίο τείχος ανάμεσα στην Ευρώπη και την Τρομοκρατία.

Η Τουρκία είναι  το τελευταίο τείχος ανάμεσα στην Ευρώπη και την τρομοκρατία,   διαμηνύει το  Υπουργείου Άμυνας της Τουρκίας. «Η Τουρκία […]

Η Τουρκία είναι  το τελευταίο τείχος ανάμεσα στην Ευρώπη και την τρομοκρατία,   διαμηνύει το  Υπουργείου Άμυνας της Τουρκίας. «Η Τουρκία προστατεύει όχι μόνο τα δικά της σύνορα, αλλά και τα σύνορα του ΝΑΤΟ. Η ασφάλεια της Τουρκίας είναι η ασφάλεια ολόκληρης της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένου του ΝΑΤΟ»,  αναφέρει η ανακοίνωση του τουρκικού πενταγώνου. Επίσης, στην ιδία ανακοίνωσή καταδικάζεται  το ψήφισμα της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, που αναγνωρίζει τη γενοκτονία κατά του αρμενικού λαού το 1915 και την απόφαση του γαλλικού κοινοβουλίου για τη λειτουργία του τουρκικού στρατού στη Βόρεια Συρία.

«Η Τουρκία καταδικάζει το ψήφισμα της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ για την αποδοχή της αποκαλούμενης γενοκτονίας των Αρμενίων χωρίς να ληφθούν υπόψη τα ιστορικά γεγονότα και τη Γαλλική Εθνοσυνέλευση, η οποία δηλώνει την υποστήριξη της τρομοκρατικής οργάνωσης PKK / YPG και την περιγράφει ως σύμμαχο και ελπίζει ότι αυτά τα ιστορικά λάθη να διορθωθούν σύντομα».

https://www.novinite.com/articles/201435