Πρόεδρος Ράντεφ, οι βουλγαρικές επιχειρήσεις πρέπει να αναλάβουν ηγετικό ρόλο στο αγώνα για να ξεπεραστεί η κοινωνική κρίση στη χώρα.

Οι επιχειρήσεις θα έπρεπε να διαδραματίσουν βασικό ρόλο στην αντιμετώπιση της κοινωνικής κρίσης, δήλωσε ο Πρόεδρος Ράντεφ στη τελετή βράβευσης […]

Οι επιχειρήσεις θα έπρεπε να διαδραματίσουν βασικό ρόλο στην αντιμετώπιση της κοινωνικής κρίσης, δήλωσε ο Πρόεδρος Ράντεφ στη τελετή βράβευσης των φιναλίστ του διαγωνισμού 2019 Manager of the Year.  Ο Προέδρος ανακοίνωσε τον νικητή του 12ου Race for Successful Business Leaders, που διοργανώθηκε από το περιοδικό Manager. Ο Ρούμεν Ράντεφ υπενθύμισε ότι η Βουλγαρία έχει περιορισμένους φυσικούς, ανθρώπινους, οικονομικούς και οικονομικούς πόρους, αλλά ταυτόχρονα έχει τεράστια δημογραφικά και κοινωνικά προβλήματα. Ο αρχηγός του κράτους αναφέρθηκε στην ανάπτυξη μιας ισχυρής οικονομίας και υψηλού, βιώσιμου και συγκρατημένου ρυθμού ανάπτυξης σε σύγκριση με άλλες χώρες της ΕΕ ως τον πιο αποτελεσματικό τρόπο επίλυσής των προβλημάτων αυτών.

https://www.novinite.com/articles/201444