Πρωθυπουργός Μπόικο Μπορίσοφ: Το 2019 είναι ένα επιτυχημένο έτος, με έντονη οικονομική ανάπτυξη, σταθερά οικονομικά, σταθερή αύξηση εισοδημάτων.

Είναι ένας επιτυχημένος χρόνος, με ισχυρή οικονομική ανάπτυξη, σταθερά οικονομικά, σταθερή αύξηση των εισοδημάτων, δήλωσε ο Πρωθυπουργός Μπόϊκο Μπορίσοφ κατά […]

Είναι ένας επιτυχημένος χρόνος, με ισχυρή οικονομική ανάπτυξη, σταθερά οικονομικά, σταθερή αύξηση των εισοδημάτων, δήλωσε ο Πρωθυπουργός Μπόϊκο Μπορίσοφ κατά την επιθεώρηση των επισκευασμένων πάνω από 36 χλμ. της οδού III-866 Krichim – Mihalkovo – Smolyan. Η επένδυση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Περιφέρειες για την Ανάπτυξη» και υπερβαίνει τα 52 εκατ. λέβα. Οι εργασίες κατασκευής και επισκευής στο δρόμο ολοκληρώθηκαν σε λιγότερο από 8 μήνες, δήλωσε ο Πρωθυπουργός. Σύμφωνα με τον ίδιο, πριν από την ανακαίνιση ορισμένα τμήματα ήταν τόσο στενά ώστε ήταν αδύνατο να γίνει μια αναστροφή. Και τώρα οι πεζοί είναι σε θέση να μετακινούνται αδιατάρακτα λόγω των νεόδμητων πεζοδρομίων. Αυτή τη φορά το επόμενο έτος θα υπάρξει μια ακόμη σημαντική πρόοδος – προς το συνοριακό σημείο ελέγχου με την Ελλάδα στο Ρουδόζε-Ξάνθη, το οποίο θα είναι μεγάλο πλεονέκτημα για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων και του τουρισμού στην περιοχή.

https://www.novinite.com/articles/202387