Πρόεδρος Ράντεφ: Η κατοχή της εξουσίας και η αποτελεσματική διαχείριση του κράτους είναι δύο διαφορετικά πράγματα

Οι ταραχές επιλύονται με παραιτήσεις, διανομή χρημάτων και ανακλήσεις αποφάσεων, αλλά αυτές οι μέθοδοι εξαντλούν την αποτελεσματικότητά τους και δεν […]

Οι ταραχές επιλύονται με παραιτήσεις, διανομή χρημάτων και ανακλήσεις αποφάσεων, αλλά αυτές οι μέθοδοι εξαντλούν την αποτελεσματικότητά τους και δεν επιλύουν προβλήματα, δήλωσε ο Αρχηγός του Κράτους σε δημοσιογράφους στο Μπέλοβο, όπου του ζητήθηκε να σχολιάσει την παραίτηση του Υπουργού Περιβάλλοντος και Υδάτων λόγω του θέματος που προέκυψε με το νερό στο Πέρνικ.

Η διαχείριση δεν πρέπει να επιλύει κρίσεις απλώς, αλλά πρέπει να αποτρέπει την εμφάνιση κρίσεων. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε μια διαφορετική προσέγγιση με ένα σαφές όραμα, με γνώση, μεταρρυθμίσεις και θέληση γιατί η διατήρηση της εξουσίας και η αποτελεσματική διαχείρισή της είναι δύο διαφορετικά πράγματα.

«Δεν παρενέβην στο έργο του δικαστηρίου και του εισαγγελέα, αλλά περιμένω όχι μόνο μαρτυρία, περιμένω μια αποτελεσματική και ολοκληρωμένη έρευνα. Αναμένω ότι αυτή η κρίση θα επιλυθεί προς όφελος των πολιτών του Πέρνικ και όχι μόνο για αυτούς αλλά και για χιλιάδες Βούλγαροι που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα», δήλωσε ο Πρόεδρος Ρούμεν Ράντεφ προσθέτοντας ότι ολόκληρα χωριά έχουν βρεθεί στο νερό για χρόνια.

https://www.novinite.com/articles/202730/