Η υπουργός Αικατερίνα Ζαχαρίεβα σε επίσκεψη εργασίας στο Βερολίνο

Η υπουργός Εξωτερικών της Βουλγαρίας Αικατερίνη Ζαχαρίεβα βρίσκεται σε επίσκεψη εργασίας στο Βερολίνο, όπου θα συναντηθεί με τον υπουργό Εξωτερικών […]

Η υπουργός Εξωτερικών της Βουλγαρίας Αικατερίνη Ζαχαρίεβα βρίσκεται σε επίσκεψη εργασίας στο Βερολίνο, όπου θα συναντηθεί με τον υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας Heiko Maas, με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδιακής Επιτροπής, Gunther Krichbaum και με τον Norbert Lammert, Πρόεδρο του Ιδρύματος Konrad Adenauer.

Επίσης θα συμμετάσχει στο συνέδριο «2020: Η Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης», που διοργανώθηκε από το Υπουργείο Εξωτερικών της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας και το Ίδρυμα Bertelsmann. Κατά τη διάρκεια της διάσκεψης, 75 πολίτες από τη Γερμανία, τη Γαλλία και την Πολωνία θα συζητήσουν με εμπειρογνώμονες ζητήματα σχετικά με το μέλλον της Ευρώπης: ευρωπαϊκές αξίες, παγκοσμιοποίηση και εξωτερικό εμπόριο, πρόοδο και βιώσιμη ανάπτυξη, αλληλεγγύη. Η υπουργός θα υποδεχθεί τους συμμετέχοντες και μαζί με τον Γερμανό υπουργό Εξωτερικών θα συζητήσουν με τους πολίτες.

https://www.novinite.com/articles/203413/